zaterdag 17 september 2011

Mossel Leftovers

Mossel Leftovers



Soms, heel soms heb je mosseltjes over. Als je bijvoorbeeld een inschattingsfoutje hebt gemaakt, bewust of onbewust over de hoeveelheid aan mossels. Geen nood, want er is genoeg lekkers te maken met al gekookte mosseltjes. Door de paella, door de pasta, door nou noem t maar op. Maar het aller lekkerste is opbakken met een laagje paneer. Ik lijk wel Nigella Lawson als ik zeg dat dit echt comfort food is... Maar goed het is het wel!



Gebakken mosseltjes.


1 ei
peper en zout
peterselie heel fijn gesneden
paneermeel of oud wit brood door de keukenmachine fijn gemaakt


left over mosseltjes


boter




Klop het ei los en doe ruim peper en zout en een hand voor heel fijn gesneden peterselie erbij. Haal de mosseltjes door het ei en vervolgens door de paneer. Je kan dit eventueel nog herhalen. Vervolgens bak je ze in boter.
Heerlijk met een beetje citroensap !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten